Pages

Friday, September 18, 2015

Využití skleníku jako svatyně Animal

Neexistuje lepší způsob, jak zobrazit lásku ke zvířatům, než tím, že jim s zvířecí svatyně. Jeden způsob, jak toho dosáhnout, je tím, že navrhne nový nebo převedením existujícího skleník do zvířete svatyně. Svatyně na zvířatech jsou unikátní zařízení, které se liší z útulků. Zvířata nejsou typicky přijaty nebo prodáno; oni jsou prostě poskytnuty prostředí podobné jejich přirozeného domova v divočině - i když některá zařízení mají vlastnosti obou, kde mohou být přijata zvířata.

Zvíře útočiště není zoo, a to může být stejně velké nebo malé jako preference majitele. Z tohoto důvodu, v podstatě libovolné velikosti skleníkových může být převedena do zvířete útočiště. Transformace skleník do zvířecího svatyně může poskytnout spoustu rodinné zábavy, osobně obohacující, a také být vzájemně prospěšné pro zvířata i rostliny. Ať už v důchodu nebo účast v novém rodinném hobby, transformuje skleník do zvířete svatyně poskytuje základ pro pozitivní a dlouhodobý vztah mezi zvířaty v svatyně a vlastníky.

Proces plánování začíná stanovení celkové struktury, rostliny a zvířata, a zda je vnitřní dělicí stěna bude třeba oddělit určité druhy jeden od druhého. Dále je třeba se zabývat podlaha. Většina domácí zvířata preferují měkčí podlahy že koberec by poskytovala jako protiklad k udržení původního pevného podlahy struktura je. Další důležitý kus ke zvážení je rostlinný materiál má být vybrán pro svatyni. Je důležité zajistit, aby rostliny vybrané zrcadlo přirozené prostředí přepravovaných zvířat tak přesně, jak je to možné, a že rostliny nejsou jedovaté pro zvířata.

Pro jakékoliv čtyřnohými kamarády, které bude hostit, ujistěte se, že vyhovět požadavkům na správné ložního prádla během fáze plánování. Rovněž buďte opatrní vybrat rostliny, které bude filtrovat vzduch, ale nesmí být sežrán zvířaty žijící uvnitř. Pro ptáky, zajistit, existuje spousta krycích stromů nebo birdhouses.

Poskytování vodní rys může napodobit dodávek zemního vody pro určitá zvířata. Zajistit řádné filtrační systém je poskytován, pokud zvířata budou pít z vody nebo výzkumu a vytvořit správnou udržitelný ekosystém mezi Akvaponické rostlin a koi ryby.

Navržení zvířecí útočiště je jen první fáze, nicméně. Dalším krokem je, aby přijaly - nebo najít - zvířata pro svatyni a péči o ně odpovídajícím způsobem. Jeden někdy opomíjené položka je alergie. Zvažte plánování alergie testy pro rodinné příslušníky před hostování zvířata, zajistí to nebude mít žádný negativní zdravotní problémy, jakmile se zvířata dorazí. Péče o zvířata není snadný úkol, a proto je důležité, aby vhodně plánovat a zůstat odhodlána nové hosty a jejich nový domov. Zvířata budou potřebovat lásku, pozornost, a spoustu péče, zejména v případě přijetí zraněná zvířata.

Plánování, stavební a udržování zvířecí útulek není malý závazek, ale to může být neuvěřitelně obohacující zkušenost. V případě, že projekt začíná výběrem rostlin a živočichů, které budou žít uvnitř, pak výzkum a plánování je dokončena vybrat správnou životní prostředí, je možné zajistit úspěšný projekt. Vidět skleníkový transformovat do svatyně pro zraněná nebo bezdomovce zvířat bude život mění, a bez ohledu na to, jak velký nebo malý svatyni, poskytuje zvířat s jídlem, vodou a pohodlný domov je jedinečný a obohacující podnik, který musí být zkušený, aby se řádně rozuměl.

No comments:

Post a Comment