Pages

Friday, September 18, 2015

Jak správně starat o své psy a kočky

Světové hranice se zmenšují a lidé se pohybují po celém světě ve snaze o zaměstnání a kariéry. Domácí zvířata jsou ve stále větší míře místo sourozenců a rodinu odvrátit osamělost. Na konci dlouhého dne v práci, mnoho lidí zjistí, že uklidňující vědět, jejich mazlíček bude na ně čeká doma. Oni nás cítí zapotřebí, a jejich oddanost není nikdy v pochybnost. Jsou velmi dobří posluchači a jsou ochotni se dostat pohladil nebo hýčkána, nebo dokonce ignorovali podle našich nálady.

Význam Domácí ve vašem životě

Je však důležité, že jsme se o ně postarat dobře nejen pro jejich blaho, ale pro naše dobré zdraví také. Pomáhají snížit hladinu úzkosti a snížení osamělost. Mohou podpořit změny životního stylu tím, že budete aktivnější a zajištěním máte zdravé aktivní společenský život. Domácí přinést rutinní a pořádek ve svém životě, protože musí být postaráno.

Péče o vaše kočka

Kočky jsou z mnoha typů, a proto je důležité, aby si kočku, která je vhodná pro váš životní styl. Kočka chce vysoké náklady na údržbu, není vhodný pro osoby s velmi hektický životní styl. Dobře vyškolený kočka v domě s čistým bedničky, pitné vody a směs mokrých a suchých výživné a vyvážených potravin je to, co vás pet chtějí. Zachází jako jsou hrušky a banány by mohlo být vydáno, ale ne čokolády. Kočky musí být pravidelně upravovány jednou týdně, takže si můžete být jisti, že jsou bez blech a parazitů. Musí brát pravidelně k veterináři na očkování, odčervování, kastrace a sterilizace. Měly by také být vyškoleni tak, aby naučit pravidla domu a neničí rostliny ani vylézt na kuchyňské linky.

Péče pro vašeho psa

Stejně tak psi také potřebují náležitou péči, pokud chcete, aby se vaše skutečná společník, jak se říká. Váš pes by měly být označeny objímkou ​​tak, aby bylo možné snadno určit, i v případě ztráty. Právní požadavky na vedení psa, zejména ve městě, by mělo být dosaženo tím, poradili s místním útulku nebo místního veterináře. To může také být spayed nebo kastrovaný. Tam by mělo být časté návštěvy veterináře pro vzteklinu a jiné očkování a na pravidelné prohlídky. Psi jsou milující a přátelský a je třeba objal a pravidelně hladil. Měly by být pravidelně krmena výživné a vyvážené stravy a vzhledem přístupu k čisté sladké vodě. Musí být kartáčovaný a pravidelně čistit. Pravidelné procházky alespoň dvakrát denně jim dá dostatek pohybu tak, že jsou fit a zdravý.

Domácí zvířata jsou brát místo rodin v dnešní světě, ale hodně péče musí být přijata, aby bylo zajištěno, že jsou dostatečně postaráno.

Frontline Plus pro psy - objevit, co je základem Beneath zacházení

Psi a kočky jsou náchylnější k vnějším parazitům útoky během léta. Různým škůdcům jako mouchy, roztoči, komáři a mnoho dalších dráždit vaše domácí mazlíčky a některé z nich mohou dokonce způsobit svědění, zánět a parazitárních infekcí. Mezi nimi, blechám a klíšťatům jsou nejčastější tíživý organismy, které poškozují své chlupaté přátele. Pet rodiče vždy hledají nejlepší lék pro léčbu své domácí mazlíčky, aby se držet je v bezpečí a zdravé.

K odstranění těchto škůdců, Frontline Plus je populární produkt, který pracuje na odstranění těchto škůdců. To je nejvíce doporučil léčbu veterináři. Je vysoce efektivní při léčbě své chlupaté děti a zabraňuje nežádoucím zdravotní podmínky. Poskytuje kompletní ochranu pro váš psí a kočkovitých šelem, škůdce-control produkt byl klinicky prokázáno, že být v bezpečí s minimálními vedlejšími účinky (pouze v případech, kdy je léčba není uvedeny podle návodu použití.)

V zásadě to aktuální řešení by měl být podáván měsíčně, aby chránila své miláčky od zamoření parazity rok. Tento spot-on léčby je velmi silný, jak to nejen zabíjí ošklivé parazity, ale také zabrání opětovnému napadení tím, že zničí jejich odlišné životní etapy. Na základě žádosti, začne pracovat během několika hodin a poskytuje úlevu od bodnutí hmyzem a zánětu. Zabíjení dospělých formulářů, řešení odstraňuje kolem 98-100% z nich zcela jen v 24 hodin tak si uvolnit chlupatého přítele ze bodnutí a svědí. Kromě toho tento výrobek také odstraňuje 98-99% klíšťata během 48 hodin po ošetření.

Frontline Plus se skládá ze dvou hlavních složek - fipronil a (S) -methopren. Kolektivně, oni pracují na zničit tyto vnější parazity. Fipronil přímo napadá dospělci prostřednictvím vlasových folikulů zvířete. Aktivní složka narušuje centrální nervový systém škůdců, a nakonec vede jim smrt. Je uložena v mazových žláz pod kůží a je uvolňován z vlasové folikuly nepřetržitě pro dlouhotrvající ochranu proti vnějším parazitům.

Druhá aktivní složka - (s) -methopren je účinným regulátorem růstu hmyzu. Tento prvek zpomaluje růst bleší vajíček a larev. Nejen, že zničí všechny fáze života parazita, ale také odstraňuje různé druhy klíšťat. Zabíjení těchto škůdců, spot-on řešení eliminuje možností nejčastějších parazitárních onemocnění, jako je lymské boreliózy, babesióza, Rocky Mountain skvrnitý tyfus a ehrlichiosis.

Preventivní produkty jsou vždy přínosné pro léčbu psů a koček, ale to je také velmi důležité sledovat další ochranné pokyny kontrolovat škodlivých vnějších parazitů z hnízdící na své domácí mazlíčky.

Zvažte jiná ochrana Tipy

Pro udržení svého psa a kočku v bezpečí před škůdci on-povrchu, být aktivnější při jejich kontrole a kolem svého okolí.
Pravidelně umýt vašeho domácího mazlíčka ložní prádlo s horkou vodou a osušte pod sluncem zabít nějaké bleší vajíčka nebo larvy.
Zakryli celou svou vnější procházení prostory a odpadkové koše, aby se zabránilo volně žijících živočichů, které nesou tyto škůdce.
Zkrátit keře a trávu ve vaší zahradě a nejbližším okolí odradit tyto hmyz sající krev.
Vakuové celý svůj domov často, zejména čalounění, koberce, záclony, trhliny a temná místa, stejně jako společenská místnost, že vaše mazlíčky Většina dává přednost odpočinku.
V návaznosti na výše uvedené tipy spolu s léčbou vašeho domácího mazlíčka s Frontline výrazně odmítá šance na napadení. Měsíční spot-on je určitě velmi účinné při kontrole a prevenci blechám a klíšťatům, a udržet své miláčky bezpečné a zdravé.

No comments:

Post a Comment