Pages

Friday, September 18, 2015

Domácího mazlíčka Je Forever přítele

Domácí zvíře je rodinný příslušník, který si můžete koupit. Někdy mohou být pro vás jako dárek. A někdy pet může vybrat být součástí vaší rodiny tím, že ukazuje ve vašem dvoře. Bez ohledu na to, když se dostanou nebo koupí zvíře a učinit rozhodnutí dát to zvíře doma, to by mělo být s cílem udržet co pet si vyberete, a to navždy. Jsou to naši přátelé navždy, a ne jen něco, co si budou hrát jako hračka, a pak odhodil. Stejně jako lidé, váš nový přítel se chce cítit milován a bezpečné. Poté, co jste představil mazlíčka do nového domova, je to kruté, aby jim z tohoto domova.

Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby se ujistil, že předtím, než uděláte rozhodnutí, aby se stal vlastníkem pet byste vzít v úvahu několik faktorů: 1) Je to finančně proveditelné? Mohou být velmi drahé. Vet výlety, potraviny, zásoby, atd. Může být velmi nákladné. Nepřinášejí domácího mazlíčka do vašeho domova, pokud nemají prostředky k naplnění jejich potřeb, pokud se vyskytnou. 2) Mám dost času věnovat se domácího mazlíčka? To je velmi důležité. To platí pro téměř všechna zvířata (pokud uvažujete o nákupu možná hada nebo ryby). Žádné zvíře nechce být zavřený v kotci nebo plot celý den bez jakékoliv pozornosti. Všechna zvířata se chtějí cítit milován a dávat lásku zpět. Také, pokud máte domácího mazlíčka, když je ještě mladý, budete muset učit disciplínu a jak dělat věci. Pokud máte pocit, že to může trvat až příliš mnoho času, nebo máte-li sebemenší pocit, že nemáte čas na nového přítele, pak určitě přehodnotit volbu dát to pet domov.

Je pravděpodobné, že pokud si přinést pet do vašeho domova, budete jim stěhování velmi brzy. 3) Mám správný typ prostředí pro domácí zvíře? Pojďme se psem např. Psi potřebují lásku a pozornost, ale oni také potřebují cítit v bezpečí. Bydlíte v blízkosti dálnice se spoustou provozu? Máte další domácí zvířata, která nemusí být přátelský k vaší nového mazlíčka? Ujistěte se, že řešit problémy, jako to dříve, než si přinesete, že nové kamaráda do vašeho domova. 4) Mám dát to pet domov pro správné důvody? Jsem si jistý, že vaše 2-letý dítě by si rády hrají s nového mazlíčka po dobu 5 minut, ale když to je více než budeš přát, abys nedostal pet? Nebo když pet roste větší než domácí obchod řekl, že by růst, budete ještě chtít? To vše jsou věci, které berou v úvahu. Ujistěte se, že když najdete domácí zvíře, které byste chtěli, aby do svého domova, že děláte to ze správných důvodů. Nepoužívejte jen přivést je do být rozptýlení pro vás čas od času, aby je jako člen rodiny.

Ty by se (snad) hodit člena rodiny z domu, protože jste dostal unavený z nich. Ujistěte se, že jste pochopili odhodlání stát vlastníkem pet, takže budete lépe připraveni, když jste si, že nového člena rodiny ve vaší domácnosti. Domácí zvířata jsou naši přátelé navždy, a v závislosti na nich si vyberete, jsou velmi loajální a milující k vám. Vždy se ujistěte se, že je všechny zacházet se stejnou láskou a loajalitu.

No comments:

Post a Comment