Pages

Friday, September 18, 2015

Dosažení Pet trh s Personalizace

Vyrůstat v domácnosti s několika akrů půdy ve společenství na venkově, můj bratr a já jsme byli štěstí, že mají celou řadu živočichů. Měli jsme kozy, slepice a samozřejmě i psy a kočky. Věřte tomu nebo ne, v mé střední škole v knize je obraz mě a mého koně - Blazer. Je zřejmé, že nejsem sám v mé lásce pro zvířata, protože americký Veterinary Medical Association (AVMA) uvádí, že více než 63% domácností v USA mají alespoň jeden pet. Tito majitelé domácích zvířat tráví více než 55 miliard dolarů dolarů na domácích výrobků každý rok. Jako malíř, měli byste být popadat některé z té velké chutné koláče!

Za prvé, pojďme prozkoumat různé druhy domácích výrobků, které mohou být přizpůsobeny. Jedním z nejběžnějších a nejméně nákladné je pet šátek. Oni jsou běžně používané pro marketingové dát-a-způsoby, nebo jako jednoduché monogramed položky. Další velmi populární položkou je pet miska. Ty mohou být vyrobeny jako marketingové nástroje pro značky, personalizované pro pet vlastníka a mohou mít i odpovídající pet misky mat udržet pet podlahu v čistotě z skvrnami. Dále máte pet značky, aby bylo snadné najít Fido, přizpůsobením to s jejich vlastní image a kontaktní údaje. Pryč jsou dny, řádně potvrzený nebo leptanou kus kovu a jsou krásné plné barevné vzory! Ty jsou k dispozici v nejrůznějších různých tvarů a velikostí. Pet oblečení je určitě něco, co stojí za prozkoumání jako malíř pokojů. Oblečení mohou obsahovat zvířecí Tees, tanky, vesty a mikiny. Základní tee je nejpopulárnější a je k dispozici v různých velikostech, a to až do 3X pro ty husky mláďat na světě. Odpaliště jsou také skvělou alternativou k svetry, který může způsobit velké statické vlasy psa a potenciálně způsobit svědění. Mikiny jsou horkým trendem v dnešním trhu, protože většina z nich kapsy, které jsou ideální pro ukládání kostí. Můžete si také najít nějaké další specializované výrobky tam pro domácí zvířata, jako je kostní tvaru keramických nádob pro ukládání zachází nebo dokonce speciálně velikosti urny pro ostatky svého oblíbeného domácího mazlíčka, který můžete ozdobit s obrázkem zvířete v zájmovém chovu pro příští generace.

Jakýkoli přizpůsobitelný produkt může být zdobené, aby apelovat na pet milenci, a upozorňuje, že nemusí být jen pro vlastní mazlíčka. Pamatujte si, že domácí zvířata nejsou těmi, vytáhl peněženku! Myslete na položky, jako jsou ozdoby, kde se zvíře může mít svůj vlastní výzdobu na svátky, nebo dokonce osobní punčochu pro domácího mazlíčka, aby Santa můžete věci jim plný lahůdek. Další avenue Viděl jsem lidi být velmi úspěšný, když jde o domácí zvířata, je umístit fotografii panel trh. Koláže z nejoblíbenějších domácích mazlíčků na chladném tvarovaných fotografie panelových nebo fotografií břidlice, dělat velmi žádoucí kousky a mohou být prodávány po dobu vyšší ziskové marže. Podívejte se na vytvoření upomínky pro chovatele domácích zvířat u místních živočišných klubech jako auto nadšenec mohl udělat v místním autoklubu.

Když už mluvíme o místních živočišných klubů, kdo jiný si koupí tohle? Pamatujte si, že Fido jde všude s námi. Některé banky rozdávat dárky spolu s některými obchody se suvenýry, cukráren, a tam jsou dokonce pet přátelský venkovní center. Jak se o domácí zvířata vítána kavárně po ulici? Místní zvířecí nemocnice, Psí školky, poslušnost školy a tvarovací sada taky. To vše jsou skvělé míst, oslovit a případně partnera s na poskytování svých služeb. Dejte jim poplatek 5% zprostředkovací A pro každého zákazníka posílají svou cestu a poskytnout jim některé vzorky a brožury pro zobrazení na jejich podnikání.

Pet Obchody jsou další skvělé místo oslovit potenciální zákazníky. Mnoho z nich již bude nabízet některé personalizované produkty, ale doufejme, že vy můžete pomoci zlepšit jejich výběru. Zvažte, vlastní oblečení s vinyl zněním, kamínky a vyšívání. Nebo možná budete poskytovat jim služby sjednané ve smlouvě, takže mohou nabídnout sublimovány produkty. Jen nezapomeňte, že budou hledat něco jedinečného tak, aby bylo vyniknout.

Dalším nika byste mohli naplnit pracuje se zvíře záchranných skupin a dalších souvisejících se zvířaty, dobročinných organizací. Skupiny jako Humane Society, ASPCA a další (zde je seznam pro USA). To může být velmi naplňující práci, jak můžete mít zisk, ale zároveň být poskytování finančních prostředků do těchto skupin, které by jinak nebyly dostat. Pomozte jim dostat svou značku a povědomí up, dát jim podíl ze zisku, a poskytovat některé skvěle vypadající produkty s personalizací k těm lidem, kteří podporují příčinu.

Konečně, ujistěte se, že hledat všechny různé zvířecích klubů, které můžete najít. To by mohlo také zahrnovat skupiny jako 4H, rodeo a jízda na závodních drah. Přijít s pěkným sadou vzorků pro tyto skupiny vidět, a nabídnout jim něco se svým logem na to za relativně nízkou cenu. Pak se nabízí k personalizaci tyto položky pro své členy za sestavovacího poplatku, a vsadím se, budete mít více než 90%, kteří chtějí přizpůsobit tyto výrobky, pokud vaše cena je správná. Nezapomeňte se sublimace tam je málo k žádné dodatečné náklady pro vás personalizovat položky, takže se ujistěte, že se nabíjení smysl (tj $ 10 S jen logem a pouze 2,50 $ přidat monogram nebo jméno a $ 5,00 za plnobarevný obraz) ,

Existuje několik výhod a způsobů, jak pro cílení na trh pet výrobků, takže dostat se tam a využít obrovského trhu. Nejen, že můžete ozdobit pro nás lidi, ale můžete také dostat, aby celou rodinu do zábavy a můžete upravit položky pro domácí zvířata taky.

No comments:

Post a Comment