Pages

Friday, September 18, 2015

Tipy Při cestování se zvířaty

Cestování s domácím mazlíčkem je obohacující zkušenost, ale je důležité mít na paměti, že se trochu přípravek může jít dlouhou cestu směrem k chovu zvířat pohodlné na silnici. Kromě vyhledávání pro podávání a možností přepravy pet-friendly, budou majitelé domácích zvířat chtít plánovat dopředu pro případné potřeby jejich zvířete. Ať už je člověk cestuje vlakem, letadlem nebo automobilu, budou tyto tipy pokrývají vše potřebné k zajištění hladkého cestuje s něčí zvířecího společníka.



Poraďte se s veterinářem

Jednou z prvních zastávek, než se pustíte do dobrodružství s pet by měla být vždy ordinace veterinárního lékaře. V tomto jmenování, a to nejen může důkladné prověřit a očkování je nutno uskutečnit mazlíčci jsou zdravé dost cestovat, ale veterináři mohou také poskytnout několik bezpečnostních rad, které jsou specifické pro druh zvířete a plemene.

Vybrat vhodnou Carrier

Psi může někdy cestovat v autě bez nosiče, ale měly by být ještě opatřen pet bariéry nebo bezpečnostního pásu, určené pro jejich velikost je udrží v bezpečí. Kočky bude pravděpodobně potřebovat nosič v autě, stejně jako menší domácí zvířata. Ti, kteří budou létat, poraďte se s leteckou společností pro konkrétní pokyny dopravce.

Double Up na ID

I přes maximální péče, to je možné, aby nepředstavitelné se stalo, a pet ztratit. Pro klid v duši, ujistěte se, že umístit další aktualizované identifikační štítek s adresou a telefonním číslem hotelů a jiných forem Ubytování na pet límec. Poté přidejte identifikační štítek s nosičem a jakýmikoliv dalšími doplňky mazlíčka stejně.

Začněte s zkušební provoz

Některá zvířata, vzít na cestu, jako kdyby to je normální součástí jejich života. Nicméně, jiní mohou zobrazit chování, které je zcela odlišné od jejich obvyklých já. Pokud je to možné, měly by majitelé domácích zvířat trvat několik kratší cesty, které mohou pomoci aklimatizovat svého mazlíčka na formu dopravy, který bude použit, stejně jako jejich nosič. To může pomoci identifikovat potenciální problémy dříve, než nastanou na delší výlet.

Plán klimatických změn

Pokud cesta bude znamenat jít do jiné země nebo státu s různým klimatem, je třeba podle toho plánovat. Například menší, krátké vlasy domácí zvířata mohou vyžadovat svetr v chladnějším podnebí, a pravděpodobně muset být upraven na rolba let, než se vydáte do teplého nebo tropické locale husté vlasy psy.

Vezměte si s sebou Comfort položce

Cestování do nové národní prostředí může způsobit, některá zvířata být nervózní, nebo dokonce depresi. Oblíbená hračka nebo deku může pomoci zmírnit jejich úzkost a sloužit jako zdroj zábavy a zároveň daleko.

Vezměte Časté zastávek

Ti, kteří cestují po zemi by měly plánovat příležitostné zastávek, které poskytnou příležitost pro jejich mazlíček dát pauzu koupelny, nebo jen spustit nějakou energii. V ideálním případě se tyto přestávky by měla být plánována nejméně každé dva až tři hodiny, a zvířata by nikdy neměla být ponechána v autě sám, takže i restaurace může poskytnout šanci nechat pet prozkoumat.

S trochou přípravy, budou majitelé domácích zvířat a jejich zvířecí společníci víte, co očekávat, když je velký den přijde. Jakmile sáčky jsou baleny a pet je zajištěno, že je důležité, aby si odpočinout a vychutnat si cestování dobrodružství. Pamatujte si, že domácí zvířata vypadají svým majitelům posoudit, jak reagovat na novou situaci, a mají důvěru zajistí, že každý se těší na výlet.

No comments:

Post a Comment