Pages

Friday, September 18, 2015

Pověry a Váš mazlíček

Zvířata sehrály velkou roli v celé lidské civilizace, takže není divu, máme tolik pověry okolí mazlíčky! Zatímco mnoho pověr může zdát šílené, tam jsou vlastně praktické důvody pro ostatní. Podívejte se na náš seznam níže zjistit, jaký druh starého světa víry může ovlivnit vaše domácí mazlíčky život!

Pet pověry

The Black Cat - Černá kočka je pravděpodobně jedním z více široce znám pověry. Černá kočka přes cestu je předtuchu znamení smůly přijít. Černé kočky nejsou vždy špatné znamení i když! V Anglii jestliže černá kočka kříží cestu na svůj svatební den, je to znamení trvalé unie. Vedení černou kočku na palubě lodi byl považován za štěstí. Možná proto, že to stále výskyt krys dolů ...

Looking For Rain? - Dávejte pozor na psy jíst trávu nebo válcování v prachu! Jistý znamení pro déšť.
Pověry a vaše domácí mazlíčky!

Do not Say prase na moři - Kvůli jejich spárkatá nohy námořníci věří, že prasata jsou kohorty ďábla. Věří, že i pronášet jméno zvířete na palubě lodi je smůla!

The Dog test charakteru - psi se říká, že mají nadpřirozenou schopnost cítit lidi, že jsou k ničemu. Pověra si myslí, že když pes vrčí, nebo je stále neklidný kolem někoho, jsou osoba zlé povahy.
Psí Licks pro štěstí - Římané a Řekové rozhodl, pověry, že pes sliny měly schopnost léčit rány. Je to také není neobvyklé, že slyší o přesvědčení, že když pes olizuje novorozené dítě, bude to rychlé léčitel!

Šedá koně pro svatební den - Vidět šedou koně v den svatby znamená, že ženich a nevěsta bude mít hodně štěstí!

Jenom o Rabbits má štěstí - v Británii stará pověra platí, že před ulehnutím do postele v poslední den posledního měsíce, jeden by měl říkat "králičí, zaječí, králíčka". Na druhý den ráno a první z nové měsíce říci, "zaječí, zajíc, zajíc" probuzení a právě jste zajištěné sami měsíc štěstí!

Good Luck Spider - rozdíl od většiny všechny lidi instinkty, pavouci jsou vždy hodně štěstí!
Ropuchy pro Zloději - pověry Old krást to si myslí, že nese ropuchu v kapse udrží vás z přistižení. Možná, že jemně pohybovat, aby se rozdrcení ropuchu dělá nenápadný?

Psi a posmrtném životě - Mnozí staré kultury věří, že psi pomůže orientovat lidi k posmrtnému životu, přičemž je na cestě do nebe. Zabití psa by znamenalo, že by žádná cesta do nebe.

Kočky a lávky - Existují dva dominantní pověry zde. Nejběžnější platí, že pokud kočka dostane do kolébky, bude krást děti dech. V Rusku, nicméně, držet kočku do kolébky pomáhá odehnat zlé duchy!
Colleen Sedgwick je vlastníkem z PET Nanny, LLC. Ona je věnován poskytovat svým zákazníkům nejvyšší kvalitu, in-domácí profesionální péči o zvířata k dispozici tím, že nabízí bezkonkurenční osobní služby pro domácí zvířata a jejich rodičů. Colleen se zaměřuje na poskytování klid majitelé domácích zvířat, kteří bojují s pocitem viny, že bude muset opustit své drahé domácí zvířata doma, když cestují nebo pracují dlouhé hodiny.

No comments:

Post a Comment