Pages

Friday, September 18, 2015

Tolik zvířata, Jak si mám vybrat?

Téměř od počátku lidstva lidí, měli nutkání mít zvířata pro společnost. Tam je prostě něco o zvířátkách, která přináší pocit radosti a dokonce i stabilitu do našeho každodenního života. Téměř každý má za sebou domácího mazlíčka u nějakého bodu v jejich životech. Zatímco většina lidí má běžné domácí zvířata, jako jsou psi, kočky, ptáky a ryby si lidé vychutnat více netradiční domácí zvířata, jako jsou létající veverky, hedgeových prasata a dokonce tarantule. S tolika různých mazlíčků k dispozici pro přijetí mnoho lidí divit, jak jít o výběru správné zvířátko pro ně. Zde je několik tipů, které vám mohou pomoci vybrat nejlepší pet pro vás a váš životní styl.

Kolik času jste muset obětovat pro domácí zvíře?

První věc, kterou musíte rozhodnout, je, kolik máte času k dispozici věnovat domácího mazlíčka. Některá zvířata vyžadují hodně času a lidské interakce, zatímco jiná domácí zvířata, jako jsou ryby, ve skutečnosti nepotřebují žádné lidské interakce vůbec. Množství času, který máte a jste ochotni věnovat domácího mazlíčka je obrovský rozdíl v typu PET se rozhodnete přijmout.

Když mám čas věnovat domácího mazlíčka?

Některá zvířata jsou přísně noční. To znamená, že s cílem získat plný prospěch z jejich kamarádství musíte být vzhůru a aktivní po celou noc. Noční Domácí mazlíčci jsou skvělé pro lidi, kteří obvykle pracují odpolední práci a pak se používají k zůstat až do časných ranních hodin ráno. Pokud jste osoba, která pracuje ranní práci, dostane domů v 5 a je v posteli o 11 pak noční pet není nejlepší volbou pro vás. Výběr zvíře, které je více aktivní během dne z vás udělá lepšího společníka.

Kde žijete, bude rozdíl

Kde bydlíte bude rovněž rozdíl v druhu mazlíčka, který bude pro vás to pravé. Pokud žijete v malém bytě, a to i ten, který umožňuje domácí zvířata, pak nebudete chtít zvíře, které zabírá příliš mnoho místa, nebo potřebuje velký dvůr hrát několikrát day.people, které žijí v bytech často najít že zvířata, kteří dělají svůj domov v kleci, jako pták, morče nebo křečka je lepší pet než více tradiční psa nebo kočky. Zatímco oba psi a kočky mohou dělat dobře v apartmánech, budete muset vzít další bezpečnostní opatření, a to zejména pokud jde o psy, co potřebujete vědět více o jeho velikost a cvičení požadavky.

Udělat nějaký výzkum

Nejlepší způsob, jak zjistit, které zvíře je pro vás to pravé, je strávit nějaký čas učení o typech mazlíčků vás zajímá. Víš, co jedí, jaké jsou jejich požadavky na srsti jsou a jak velkou část svého času, které potřebují být zdravý a šťastný , Výběr domácího mazlíčka, který se hodí do vašeho životního stylu bude vás a váš mazlíček oba šťastnější.

No comments:

Post a Comment