Pages

Friday, September 18, 2015

Jak chránit své Sofa proti Domácí

Ve Velké Británii, my se staráme o více než 24.000.000 mazlíčky. Zatímco většina z nás milovat každou minutu za péči o naše chlupaté kamarády, mohou způsobit katastrofu na našeho nábytku. Každá Domácí mazlíčci noční můra se vrací domů, aby jejich domov zpustošila jejich zvířata. Slyšel jsem nespočet příběhů o psech doslova trhat jejich vlastníka pohovku od sebe, zatímco oni jsou z domu. Naštěstí existuje několik kroků, které můžete podniknout, aby chránit váš pohovku před zničením zvířat, a tento šikovný průvodce vypíše ty nejlepší.

Být pevný a soudržný

Mohlo by se zdát lákavé léčit vaše kočka nebo pes každý jednou za čas, a nechat je vyskočit na pohovce, ale to není dobrý nápad, pokud chcete, aby váš nábytek perfektní. Od okamžiku, kdy vstoupí váš dům, udržet je od sezení na pohovce. Pokud to neuděláte, nebudou vidět to jako někde nemohou jít a bude mít větší tendenci způsobit škodu na to, když tam nejsou. Pro psy, říkat "ne" v silné, jasným hlasem dáme jim vědět, ale pro kočky, budete je muset fyzicky pohybovat a opakovat se přimět je, aby zachytit.

Keep Them Obsazeno

Představte si, že jste byli v domě zamčené po celý den se nic dělat; byste opravdu nudit, že jo? Je to stejné pro vaše domácí mazlíčky, kteří se pokusila najít své vlastní stimulaci, pokud je ponechána bez ven nic jiného dělat. To znamená, že by mohla začít pohovka vypadá jako atraktivní žvýkací hračku nebo poškrábání post. V důsledku toho je třeba dát jim alternativu. Odchod žvýkací hračky kolem domu je skvělý způsob, jak pro vaše zvířata, aby se jejich frustrace na něco jiného než vaší pohovky.

Uchovávejte je dobře upravené

U pohovky, může drápy mazlíčku je být noční můrou. Kočky jsou obzvláště náchylné k opuštění stopy v případě, že drápy jsou neřešení. Ujistěte se, že nemůže zanechat stopu zničení celé vaší pohovky tím, že se jim useknutá každých pár měsíců. Také udržet své kabáty v dobrém stavu bude znamenat, že se nenechá uvolněné chlupy ležící všude. Částka, kterou je třeba je čistit je závislá na typu zvířete, plemeno a jejich typ vlasů. Ujistěte se, že děláte to natolik, jejich vlasy nejsou slepené nebo sladování nadměrně.

Pokud všechno ostatní selže, Barricade vašeho obývacího pokoje

Někdy, stejně jako lidé, vaše domácí zvířata nebudou poslouchat, co říkáš. Pokud jsou odhodláni dostat se na pohovce, přes všechny vaše snahy, mohlo by to být nejlepší, aby je v jiné části domu. Pro kočky, to skvělý nápad, je udržet je v místnosti s přístupem k bezpečné kočky klapkou, protože mohou přicházet a odcházet, jak se jim zlíbí. Psi mají tendenci být bezpečnější, nicméně. Ujistěte se, že váš mazlíček má dostatek prostoru toulat a je zcela pohodlné. Nikdy zamkněte je do místnosti, která je příliš malá, a ujistěte se, že mají postele, aby mohli spát.

Ať už máte tkaniny pohovku nebo koženou pohovku, aby vaše domácí mazlíčky z poškození vašeho obývacího pokoje nábytek bude mnohem jednodušší, pokud budete postupovat podle těchto tipů!

No comments:

Post a Comment