Pages

Friday, September 18, 2015

Co je třeba mít na paměti při jednání s někým, kdo je Pet

Domácí zvířata mají vlastní mysl! Ano! Ať už je to váš mazlíček nebo čokl, nebo kočička někoho jiného, ​​mohou jít přes jejich vlastní změny nálad. Zatímco kočky ukazují, že je naprosto lhostejný ve vás skokem od sebe, psi stále potřebuje zvládnout tuto dovednost. Je však důležité, aby jim prostor jinak vaše přátelské gesto může mít opačný účinek. Vy nebo Vaše dítě může skončit s kusem na nesprávném zacházení zvířete mysli.

Jako člověka, zvířat nebo domácích mazlíčků nemusí líbit nárazu do nich, a může ukázat svou nelibost v podobě agrese jakéhokoli druhu. To se stává nejvíce, když jsou děti zůstal sám hrát s domácími mazlíčky, nebo když vaše dítě zvědavý splňuje mazlíčka někoho jiného. To jsou chvíle, kdy mohou pet ztratit klid a reagují tím, že skočí nad dítětem av nejhorších případech je kousání. Aby se předešlo těmto situacím, kdo potřebuje znát a učit své děti několik základních pravidel zacházení s domácími mazlíčky.

Co byste měli mít na paměti při jednání s domácími mazlíčky někoho jiného:

Cizinci nemusí být vítán: Existuje reálná šance, že pet vašeho přítele se to nemusí líbit vás nebo vaše dítě. No, to je v pořádku, jak naše děti mohou také nelíbí cizinci. Vedení tímto vědomím, jen udržovat prostor na první schůzce. Naučte své zvíře milující dítě, jak se přiblížit domácí zvířata při setkání s nimi poprvé. Neměly by vtrhnout dovnitř, obejmout nebo se dotkněte psa bez rozvíjení "srdečné vztahy". Jakmile je úroveň pohodlí založena, Fido by to nevadilo sdílet nějaký kvalitní čas se svou paničkou přátel.

Zeptejte se majitel: První věc, kterou by mělo být po domluvě s majitelem, zda můžete přiblížit pet nebo ne. Majitel ví o jeho zvířete tělesné a duševní zdraví. Pokud ona není jistý, že je to dobrý čas, aby se přátelsky s Fido pak zůstali daleko od čokl. A když souhlasí s tím, aby představit vás dva pak srdečná a klidný. Make pet cítit pohodlně ve vaší společnosti a pak se pohybovat pouze směrem k Patting nebo dojemné.

Omezit dojemný zvyk: Vaše dítě může být ujížděl převzata roztomilost z vašeho přítele zlatého retrívra. Další věc, kterou chce, je obejmout pet nebo mrtvici jeho kožešinu. Ale pak fyzický kontakt, nemusí být to nejlepší, co pro začátek. Alespoň ne objetí nebo poplácal po hlavě! Tyto akce jsou považovány za hrozbu psy. Takže, nedotýkejte psa v chování si myslí, že jsou nesprávné. Naučte své děti nedotýkejte psa způsobem, který může zvýšit svůj hněv. Jakmile je pet je v pořádku s vámi, můžete se dotknout pod krku a poškrábal na bříšku. On nebude mít námitky určitě.

Nedělají hlasitý zvuk v blízkosti pet: Váš hlasitý jásot může vyděsit psa. Ať už je to jakýkoli festival nebo strana, může chlupatý přítel není ocenit zvuky. Obávají se, chaos a bouchání zvuky. Takže, nechte ten nápad slavit s domácím zvířátkem někoho jiného. Nepoužívejte zkazit den psa tím, že vytvoří zmatek kolem něj. To může vést k agresivnímu chování ze strany zvířete. Takže, udržovat uvolněné prostředí kolem něj. Zachovat klid a nechat ho být v klidu.

Nenechávejte děti bez dozoru: Ujistěte se, že nemáte děti nechat o samotě s domácím mazlíčkem. I když je to váš rodinný pes, nemůžete ponechat dítě bez dozoru s domácím mazlíčkem. Jedná se o případ, kdy dítě může způsobit problém. Pokud se některý z chování dítěte rozčiluje pet pak existuje šance na útoku. Také, malá velikost dítěte může vyvolat útočící instinkty psa. Takže, nikdy nenechávejte dítě samotné s někým jiného domácího mazlíčka. To není vhodné se svým rodinným psem také.

Naučte vaše dítě vhodné chování: Jako rodič člověk musí učit děti, jak se mají chovat, ať už s lidmi nebo zvířaty. Učte je správné způsoby, jak zacházejí se zvířaty, a domácí zvířata. Ať už jsou vaše vlastní domácí zvířata, nebo někoho jiného, ​​musí být zacházeno dobře, aby si lásku z jejich strany. Ujistěte se, že vaše děti nejsou špatně zacházet se psy, dokonce i při hraní. Někteří školení pro vaše děti sníží šance živočišného agrese.

Na závěr, to je úkol vypořádat se s domácími mazlíčky. Ať už je to na vás, nebo jiné existují určitá základní pravidla, která je třeba dodržovat. Naučte své děti pohladit etikety, které jim pomohou při jednání s domestikovaných zvířat. Školení děti a dohled nad nimi, když jsou kolem pet bude stačit. Takže příště, když vaše dítě přiblížila k nějakému domácího mazlíčka, jen se ujistěte, že ví, co má dělat. A budete mít oči orlí na to. Vše nejlepší!

Skvělý pet milenec, a zvířata v zájmovém chovu výzkumník trhu, jsem vášnivý analyzuje nejlepší pet péče o jejich zdraví podmínek. Rád sdílet informace o pet zdravotní podmínky při práci na VetSupply, kde najdete více informací o chovatelských potřeb.

No comments:

Post a Comment