Pages

Friday, September 18, 2015

Naším úkolem je informovat naše zvířata o změnách či velkých událostí se děje v naší rodině

"Když máme velkou událostí se děje v naší rodině, musíme zahrnout naše rodina zvířata a pomáhat jim s událostí."

Se smutkem jsem četl v Sydney Morning Herald o baby-dívky, která byla napadena rodinného psa v noci. Je to tak hrozný zážitek pro dítě a rodiče. A velmi smutné pro psa, jak vím, že útok by mohl být zabráněno.

Zdá se, že pes nebyl informován o dítě, kde se dítě vejde v rodině, a jak to může ovlivnit psa. Rodina nemusí mít připraveny a pomáhal psa s touto zásadní změnu v rodinné dynamiky. Jako výsledek, pes by se cítil, že jeho / její místo převzala dítě, a proto udělal pes žárlit, považován za dítě jako konkurence a uchýlil se do útoku. V této hrozné události, před příchodem dítěte, rozhovor se psem mohla zabránit psa stal žárlí na dítě a napadnout ji.

Pes nemůže být plně vinu za tuto událost, a proto jsem se modlit za psa zůstat s rodinou a přejeme pro správné lidi na pomoc psa.

Byla to jen nedostatek komunikace s a posouzení psa.

Jakákoliv změna v naší rodině; zda máme jít na dovolenou, mají nový přírůstek do rodiny (dítě nebo nové PET), chodit do práce, na večeři, atd. Bez ohledu na to, co se stane, je to tak důležité, aby se vždy poraďte se svým domácí mazlíčky. Dejte jim vědět, co budete dělat, na jak dlouho, co se děje, a kdy. Připravte své mazlíčky, stejně jako si můžete tak chápou svoji roli v rodině a s největší pravděpodobností, zabránit změny chování.

A ano, domácí zvířata mohou slyšet, cítit energii a sledovat svou řeč těla se pochopit, co říkáte.

Vyzývám vás, abyste se poraďte se svým domácí zvířata, spojit se s nimi, a udržet je součástí všem, co děláte v rodině. Ujistěte se, že pochopili, co se děje a jak zapadají do změny nebo události.

Chystáte se zaznamenat změnu ve své rodině a vy se těšíme na hladký a péče-zdarma procesu? Tak pojďme popovídat a zjistit, jak vám mohu pomoci ...

No comments:

Post a Comment