Pages

Friday, September 18, 2015

Vědět, co Váš mazlíček potřebuje

Udržet své miláčky doma má velkou zodpovědnost, zejména pokud jde o poskytování jim to, co potřebují, jako jsou chovatelských potřeb a doplňků. Jedná se o dlouhodobý proces, který je třeba splnit, jak majitelé domácích zvířat. Před spáchání, ujistěte se, že jste finančně připraveni dodávat bez ohledu na váš mazlíček bude potřebovat v budoucnu.

Psi - i když existují různé plemena psů, všichni potřebují jeden společný věc, a to je pozornost. Jejich základní potřeby patří Kvalita psa potraviny, oděv, Mísy a podavače, obojky & postroje, psí hračky a hřebelcovat zásoby. Budou potřebovat dobrý domov, kde mohou volně toulat kolem místo aby jim připoutaný. Psi jsou poslušní zvířata. Budou následovat pořadí, když se jim odměnit jídlo. Budují kamarádství s lidmi kolem sebe a udržet loajalitu jejich vlastníků. Mohou se také snadno spojit s cizími lidmi, pokud se vám podařilo vyškolit je socializovat. Jsou v souladu s jejich rutiny, takže vydá jim pokyny, které potřebují mít na paměti, za účelem kontroly v případě, že dovádění.

Kočky - také potřebují základní chovatelských potřeb, jako jsou potraviny a vitamíny pro kočky, Mísy a fontánami, obojky & vodítka, ložní potřeby, hračky a scratchers a dopravci. I když kočky mají hravé osobnosti, neměli byste nutit k interakci. Počkejte na zavolanou, a nechat je k vám. Měli byste pochopit, že kočky mají vždy své soukromí, ale vědí, jak se stýkat s lidmi. Je to jejich povaha hledat pozornost zejména od svých majitelů domácích zvířat.

Ryba - je pravda, že pečovat o vašeho domácího mazlíčka ryb je docela hádka. Jejich základní potřeby jsou nákladná chovatelských potřeb, jako jsou ryby nádrže a akvária, krmivo pro ryby, akvarijní filtry & dekory a štěrku & substrátu. Úschova nich vyžaduje náležitou péči a výcvik. Měli byste používat pouze chovatelských potřeb, které jsou vhodné pro ryby / ryby, které máte, pokud váš mazlíček nepřežije déle. Vaše role jakožto majitelům domácích zvířat patří zajištění přesné krmení režimu a čisté životní prostředí.

Ptáci - zatímco ptáci potřebují jídlo, klece a bidýlka pouze, jsou špinavá a hlasité. Většinu svého času s nimi tráví na čištění své klece a dát jim jídlo. Některé druhy ptáků jsou inteligentní. Mohou dohnat pokyny snadno a to je mnohem jednodušší, aby je trénovat. Ptáci jsou také hravá zvířata. Mohou být upovídaný a veselý, stejně jako oni chtějí. Čím více budete pracovat s nimi, tím více budete moci pěstovat zdravé.

Králíci a Křečci - jsou považovány za krátké trvání mazlíčky. Mají mnohem nižší očekávanou délku života než jiné domácí mazlíčky. Základní potřeby zahrnují potraviny, klece & králíkárny, ložní prádlo & vrhů, nádobí & podavače, seno & trávu a postroje & nosičů. Králíci jsou dobročinné stvoření. Na rozdíl od jiných zvířat, jsou mnohem klidnější a laskavý. Jsou to chaotický a páchnoucí, ne-li pravidelně sledovány. Vzhledem k tomu, že jsou malé ve velikostech, je mnohem jednodušší, aby se o ně postarat. V manipulace klidu domácí zvířata, jako jsou králíci a křečků, je také nutné být jemný, aby jim vyhnout se od nepříjemný pocit s vámi. Oni také potřebují méně chovatelských potřeb na rozdíl od jiných domácích mazlíčků.

No comments:

Post a Comment