Pages

Friday, September 18, 2015

Jaký jazyk Zvířata Speak?

Jako komunikátoru zvířat, jsem byl požádán četné dotazy od rodiny, přátel a klienty. Některé velmi časté otázky jsou: Moje kočka je balijské, můžete mluvit jejím jazykem? Náš pes přišel ze Švýcarska, budete rozumět tomu, co říká? Když mluvíte ke zvířatům, jaký jazyk používáte? Zeptáte-li se na zvířata dotazy v angličtině, dělají odpověď také v angličtině?

Všechny tyto otázky vedou k jedné větší otázku: Jakým jazykem zvířata mluvit?

Někteří mohou namítnout jazyk zvíře, jiní mohou říkat, že znakový jazyk, řeč těla, telepatické spojení, nebo čtení myšlenek, ale pro mě je to prostě univerzální jazyk.

Byla to čistá Language of the World. Vyžadovalo to žádné vysvětlení, stejně jako vesmír potřebuje žádný, jak to cestuje přes nekonečnou dobu. - Paulo Coelho, The Alchemist.
Proč říkáte to univerzální jazyk?

Jak již název napovídá, protože je to velmi univerzální, že každý a každá bytost může pochopit, bez ohledu na kulturu, rasu, národnost, státní příslušnost, a to i bez ohledu na druh! Neexistuje žádná jazyková bariéra, když se komunikovat s přírodou.

Pokud je to univerzální, proč ne každý může slyšet, co slyšíte?

Důvodem, proč jen někteří lidé mohou komunikovat se zvířaty je to, že tito lidé poslouchat, zatímco jiní ne. Někteří lidé dokonce ignorují zprávu dostanou. Bohužel počet lidí ignoruje zprávy, je mnohem větší než počet lidí poslouchá. Každý dostane stejnou schopnost, ale jak jsme vyrůst nám řečeno, některé určité věci neexistují a že bychom měli ignorovat. Nakonec záleží na jednotlivci, zda chtějí rozvíjet poslechové dovednosti nebo zabít.

Pokud jste stále zvědaví, nebo ještě zcela objasněn pojem univerzálního jazyka ještě, tady je jednoduché cvičení pro rozvoj své dovednosti: Příště, když vidíte dítě, dodržujte je a řekni mi, co si myslíš, že chtějí. Podívej se do jejich očí a řekni mi, co říkají. Co máš pocit? Jaké emoce se cítíte? Zapamatujte si tento zážitek ve své mysli, nebo napsat, že se na své poznámky. Teď mluvit se svými rodiči a porovnat své odpovědi s vašimi. Připravte se na překvapení.

Se stejnou metodou, pozorovat psa nebo kočku nebo slona nebo jakékoliv jiné zvíře. Podívejte se do jejich očí a řekněte mi, co říká. Jaký druh jazyka používáte? Pochopili jste to univerzální jazyk koncept?

No comments:

Post a Comment