Pages

Friday, September 18, 2015

Péče o vaše Rabbit

Díky dlouhé uši, nos je nervózní, a balónovou ocas, králíci již dlouho populární pet. Péče o domácí králík může být časově náročné, ale pokud se dobře, bude vám náklonnost milovaného člena vaší rodiny.

Výběr správné králíkárna: doma, nebo venku

V minulosti byly králíkům ve velké míře neustále venku. Dodává se s robustní králíkárna, mohou být udržovány bezpečné a čisté venku. Mohou být rovněž uvedeny uzavřenou oblast trávy si zaběhat.

Nicméně, mnoho nyní raději držet své králíky doma. Uvnitř, mohou být uchovávány v králíkárna nebo dovoleno volně se potulovat jako králíků domu. V každém případě, měly by mít dostatek času k výkonu.

Cvičení pro králíka

Hlavní cvičení králík bude spuštěn, nebo poskakování kolem. Čím větší je plocha, tím více budou moci dělat, ale jakékoliv cvičení prostor by měl dát jim dostatek prostoru k tomu několik plně natažené chmele. Je také možné trénovat králíka chodit na vodítku, ale mnoho králíci nemají mít postroj nebo vést dál.

Dalším způsobem, jak dát vaše králičí cvičení je, aby se jim hledat jejich jídlo. Králíci bude přirozeně pasou na rostlinách v průběhu celého dne, hledal skryté zachází. Vaše zvíře králík by měl mít dostatek kvalitního sena a volný přístup k vodě po celý den. Rabbit pelety a čerstvé ovoce a zelenina mohou doplnit seno. Každý králík bude mít vlastní preferované jídlo, ale tam jsou některé, které může způsobit problémy pro jakékoliv králíka.

Co krmit králík a jejich pochopení

Udržet si králíka od nebezpečných potravin, jako jsou listy a stonky rajčat, ledovým salátem, okurky, a příliš mnoho zpracované zachází, může udělat hodně pro své zdraví. Největší zdravotní problémy pro králíky jsou souvisí s jejich trávení, včetně střeva stázi a nadýmání.

Je důležité pochopit signály váš králík dává. V přírodě, že jsou kořist zvířat a hodně z kořisti chování jsou přítomny v zájmovém chovu králíků. Nejvíce pozoruhodně, oni nedělají nic, aby vyjádřili svou nemoc nebo bolest. Jako vlastník králík, musíte být schopni všímat malé změny v chování nebo stravovacích návyků vašeho domácího mazlíčka, a být připraveni, aby si jim lékařskou péči co nejdříve.

Jsou králíci pravý pro vás a vaše děti?

Potřeba pečlivě sledovat králíků je součástí důvod, proč oni jsou často nejsou vhodné pro děti domácí zvířata. Zatímco děti mohou vychutnat hraní s králíka, nemusí mít možnost dát jí veterinární péči potřebnou. V závislosti na školení a socializace, mohou králíci také kousat nebo ne tolerovat manipulaci, něco, co mnoho dětí prostě nechápou.

Jako každé zvíře králík není malý závazek. Ať už se rozhodnete pro menší plemena, jako je Holandsko trpaslík, nebo větší plemeno, jako je vlámské Giant, váš mazlíček králík bude vyžadovat potraviny, zdravotní péče, a spoustu pozornosti. Možná budete muset připravit svůj domov na králíka tím, že neexistují žádné odkryté kabely, které by mohly žvýkat přes. Nicméně, králík může být také vynikající mazlíček, přináší hodně lásky a radosti do rodiny

No comments:

Post a Comment